Vacature Marketing & Communicatiemedewerker

Gezocht! Chint Solar Nederland gevestigd in Amsterdam Sloterdijk, is per direct op zoek naar een allround Marketing & Communicatie medewerker met liefde voor de zon.

Als Marketing en Communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle marketing en communicatieactiviteiten op zowel intern als op corporate- en projectniveau, en leid je deze in goede banen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor iedereen die contact met ons zoekt via de e-mail of telefoon voor marketing of communicatie gerelateerde zaken.

Je beheert de bestaande communicatiemiddelen (zoals de website, social media, nieuwsbrieven etc.) Daarnaast werk je aan de verbetering van de bestaande communicatiemiddelen en ontwikkelt nieuwe marketing- of communicatiemiddelen. Je krijgt daarbij veel ruimte om strategische keuzes te maken en we juichen het toe als je daar creatieve vormen bij kiest. Jaarlijks stel je een communicatieplan op.

Ook help je bij de projectcommunicatie: van het organiseren van informatieavonden tot de reguliere communicatie met omwonenden met brieven of via de website etc. Je werkt daarbij altijd nauw samen met de verantwoordelijke projectontwikkelaar.

Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor journalisten. Je draagt bij aan de positionering van Chint Solar Nederland in de media door in te spelen op de actualiteit, zelf met voorstellen te komen voor acties en contacten met journalisten te onderhouden.

Download hier de volledige vacaturetekst.