Spring naar content

Werken bij

Energize the world with us

Werken bij

Energize the world with us

Kom midden in de energietransitie werken

Wil je middenin de energietransitie werken en bijdragen aan een groene toekomst van Europa? Bij Chint Solar speel je een belangrijke rol bij het maken van de overstap van fossiele brandstoffen naar duurzame energie. Dat kan als projectontwikkelaar, bij ons technische team, of op kantoor bij een van onze ondersteunende teams.

Word onderdeel van een energized team

Het zit in ons DNA om een succes te willen maken van de energietransitie. We realiseerden al meer dan 15 zonneparken in Europa en zijn nog lang niet uitontwikkeld. Onze gedreven teams denken in mogelijkheden en staan bekend om hun ‘act now’-mentaliteit. Als werknemer krijg je dan ook alle ruimte en het vertrouwen om slimme oplossingen te bedenken voor de ontwikkeling van onze zonneprojecten.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur ons een email op hr@chintsolar.com.

ClaudiaRichter

Contact

Geïnteresseerd om samen met ons de reis te maken naar een energized toekomst? Bekijk ons huidige vacatureaanbod of neem contact met op met onze HR Manager Claudia Richter en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie in een van onze kantoren.