Spring naar content

Investeerders

Er zit groei
in zonne-energie

Een positieve wereldwijde impact

Chint Solar heeft een indrukwekkend track record van 10,5 GWp aan gerealiseerde grondgebonden projecten in verschillende landen over de hele wereld. In totaal zijn ongeveer 12,5 GWp aan zonneprojecten eigendom van Chint Solar, wat ons tot een van de grootste onafhankelijke producenten van duurzame energie maakt. In Europa hebben we al meer dan 500 MWp aan zonneparken gerealiseerd, met ongeveer 8 GW aan projecten in ontwikkeling.

Onderdeel van een sterk merk

Chint Solar maakt deel uit van de Chint Group, een marktleider in laagspanningsproducten met een sterke marktpositie in de energietransmissie- en distributiesector. De Chint Group, opgericht in 1984, heeft meer dan 40.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van meer dan USD 18,5 miljard. Het bedrijf levert al meer dan 30 jaar betrouwbare en hoogwaardige oplossingen aan miljoenen klanten in meer dan 100 landen over de hele wereld. The Chint Group is genoteerd aan de beurs van Shanghai (601877.SH).

Betrouwbare partner

Chint Solar is al sinds 2016 actief in de Europese markt. Wij blijven ons inzetten voor een succesvolle energietransitie en volgen daarom een lange termijn marktstrategie. Dat maakt van Chint Solar een betrouwbare en financieel sterke partner voor een succesvolle samenwerking.

Verhalen vol energie

Technisch

Simpel uitgelegd: de bouw van een zonnepark

NatuurTechnisch

Agri-pv: de ideale combinatie tussen landbouw en duurzame energie