Spring naar content

Nieuws

Ontdek hoe wij een positieve impact maken

Laatste nieuws

Zonneparken een onmisbare schakel in onze energietransitie

Ontwikkelingen in de politiek lijken een flinke streep door de rekening te zijn voor zon op land. Het verbieden van zonneparken op landbouwgrond brengt echter het behalen van de klimaatdoelen in gevaar en is daarnaast een gemiste kans om onze samenleving verder te verduurzamen.

Lees artikel

Voor de pers

Journalisten met vragen over Chint Solar, onze projecten of onze nieuwsberichten, kunnen contact opnemen met Patrick de Groot, Marketing & Communications Manager Europe.

Gezellige drukte tijdens Open Energiedag op Zonnepark Markelo

Zonnepark Markelo opende tijdens de landelijke Open Energiedag de deuren voor het publiek. Een unieke kans voor de bezoekers om de zonneweide van dichtbij te bekijken.

Lees artikel
Zonnepark Leek feestelijk geopend

In het bijzijn van buren, projectontwikkelaars Chint Solar en PowerField en andere betrokken partijen heeft wethouder Hielke Westra van de Gemeente Westerkwartier Zonnepark Leek op bijzondere wijze geopend.

Lees artikel
Eerste paal geslagen: bouw Zonnepark Buinerhorn en Zonnepark Drouwenerzon gestart

We zijn gestart met de bouw van Zonnepark Buinerhorn en Zonnepark Drouwenerzon in de gemeente Borger-Odoorn. Samen met lokale ontwikkelaar Roelof Jan Wollerich sloegen we symbolisch de eerste paal.

Lees artikel